Adósságrendező Hitelek

Az Adósságrendező Hitelek lényege, hogy a meglévő tartozásait, hiteleit  a bank kiváltja és egyetlen hitellé alakítja úgy, hogy közben akár havi terhei is jelentősen csökkenhetnek. Így egy olyan jelzálog fedezete mellett nyújtott hitele lesz, melynek akár alacsonyabb lesz a törlesztő részlete. Havonta kevesebbet kell majd fizetnie, kisebb terhet fog jelenti Önnek a tartozása. Ráadásul a jövőben a most fennálló tartozások helyett csak egy kölcsön havi törlesztéséről kell majd gondoskodnia.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a tartozásai rendezése után még vannak álmai, amiket meg szeretne valósítani, az Adósságrendező Hitel keretében a kiváltandó tartozások összegén felül igényelhet plusz hitelösszeget is, melyet arra használ fel, amire csak akar.  Egy hitel, két lehetőség: adósságrendezés, szabad felhasználású készpénz. 

 Azoknak  ajánljuk, akik drágább kölcsöneiket egy olcsóbbra, kedvezőbb konstrukciójúra szeretnék váltani, túl magas törlesztő részletet fizetnek, terheik enyhítését szeretnék, nem szeretnének több helyre fizetni, törleszteni, adósságaik rendezése mellett fontosnak tartják, hogy szabadon felhasználható pénzösszeget is kapjanak.  "

Nem kell többé szaladgálnia bankról bankra!

 

A hitelügyintézéshez kérje segítségünket!

 

Érdeklődni: 06/30/3140123

 

Kérjen ingyenes hitelajánlatot itt!

 

INGATLAN ÉS HITELVONAL: 92/326-369, 30/3140123

 

A honlapon található tartalmak, banki hiteladatok, információk kizárólag figyelemfelkeltő célzattal készültek, tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét, nyilvános ajánlattételnek és semmiféle szerződés alapját nem képezik!

Üzleti döntése, hitelfelvétele előtt forduljon szakértőhöz!

 

 

Lásd  Jognyilatkozat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2007. január 6. óta Ön a

látogatónk.